3 ingrediente naturale care ne vindecă tenul de... iarnă


După o iarnă aspră care ne-a chinuit pielea, avem nevoie de puțină „magie” pentru a o revigora. Iată câteva ingrediente naturale, reparatorii, recomandate de specialiștii La Maison du Savon de Marseille:

1. Ulei de argan BIO pentru ten, păr și unghii

Majoritatea produselor cosmetice conțin coloranți și parfumuri sintetice care nu numai că nu ajută pielea să se refacă, dar îi poate provoca diverse alergii și iritații.
De aceea, vă recomandăm să utilizați produse cât mai naturale, realizate din ingrediente testate și recunoscute pentru efectele lor. Unul dintre acestea este Uleiul de argan. Are proprietăți anti-aging, favorizând sinteza de colagen care menține volumul pielii.

Uleiul de argan BIO Spray. Prezent în forma sa naturală, este deosebit de eficient și se poate utiliza cu efecte surprinzătoare pentru a ameliora vergeturile cauzate de sarcină, în diete și pentru redarea elasticității pielii. Are multiple întrebuințări, protejează și hrănește pielea, unghiile și părul. Se aplică prin pulverizare.

2. Apă micelară cu floare de cireș pentru curățirea tenului
Peste iarnă, tenul suferă din cauza lipsei de soare și din cauza gerului. Devine mai încărcat și deshidratat, pierzându-și strălucirea. Una dintre cele mai eficiente variante naturale pentru curățirea sa este apa micelară. Aceasta este recomandată de specialiștii în dermato-cosmetică, putând fi aplicată pe toate tipurile de ten, inclusiv și pe tenul sensibil.

Apa micelară Floare de cireș este un melanj de apă florală cu efect hidratant și ulei de argan bio pentru hidratare și catifelare. Se aplică simplu, pe o dischetă demachiantă, curăță rapid impuritățile și nu necesită clătire. Spre deosebire de alte ape micelare, apa micelară Floare de cireș nu usucă tenul datorită compoziției sale îmbogățite cu ulei de argan 100% bio.

3. Soare pentru zâmbet
Nu în ultimul rând, profitați cât mai mult de soare când îl prindeți pe afară! Razele acestuia sunt o sursă incredibilă de vitamina D care combate depresia, astfel încât la finalul plimbării, veți fi mai relaxată și cu un aport nou de resurse pentru corp și suflet. La urma urmei, ce ne face cele mai fumoase dacă nu zâmbetul?

Vă dorim o primăvară revigorantă, vă mai așteptăm aici, pe blogul nostru, sau pe pagina noastră de Facebook pentru a vă povesti despre resursele incredibile ale naturii.

Comentarii