3 uleiuri esențiale anti-aging


Uleiurile esențiale naturale, prin conținutul lor de vitamine, antioxidanți și minerale ajută corpul să se auto-regenereze. Îi „ung” mecanismele.


Uleiul de măsline – cel mai mare conținut de grăsimi mononesaturate

sapun ulei masline vegetalSucul natural al măslinelor este bogat în acizi grași mononesaturați, antioxidanți, hidroxitirosol (polifenol) și vitamine. Are proprietăți antiinflamatorii care întârzie procesul de îmbătrânire celulară, reduc ridurile și oferă strălucire pielii.

Îți recomandăm să alegi produse de îngrijire pe bază de Ulei de măsline BIO, pentru îngrijirea întregului corp. Săpunul lichid de Marsilia din ulei de măsline BIO protejează pielea mâinilor, dar nu numai. Revigorează celulele și întârzie procesul de îmbătrânire a pielii. Săpunul natural 100% Naturiderm din ulei de măsline (80%) și ulei de capră (20%) îngrijește întregul corp cu ajutorul plantei Saponaria officinalis. Cubul de săpun tradițional de Marsilia din ulei de măsline, realizat 72% din ulei de măsline, poate fi și un înlocuitor ecologic al detergentului, care întinerește... hainele. J


Uleiul de avocado – Uleiul anti-îmbătrânire care reglează pH-ul

Ulei avocado bio pur

Uleiul BIO de avocado, în stare pură, este un recunoscut produs terapeutic ce ajută la elasticitatea pielii, stimulează sinteza colagenului și elastinei. Menține pielea tânără și o ajută să depășească provocările zilnice.

Sub formă de Spray, poate fi pulverizat direct pe piele, cu numeroase întrebuințări. Este recomandat și în cazul vergeturilor, cu aplicare regulată. Poate fi folosit zilnic pentru întărirea și regenerarea unghiilor și părului, precum și pentru hidratarea ochilor uscați și obosiți.

Uleiul pur de avocado din produsele cosmetice Maison du savon de Marseille este un produs obținut din pulpa de avocado (persea gratissima) și este un excelent sprijin al pielii odată cu înaintarea în vârstă.Uleiul de lavandă – Uleiul anti-aging cu cele mai multe utilizări

Uleiul esențial de lavandă este recunoscut drept uleiul cu cele mai multe proprietăți. Una dintre cele mai importante este cea de menținere a tinereții pielii. Antiseptic și cicatrizant, regăsit în Săpunul cu lavandă mărunțită, acest ulei vă va ajuta să vă mențineți o piele curată, cu un parfum floral. Propritățile sale antioxidante nu vor lăsa pielea să se usuce, ci o vor catifela oferind senzația de bine și relaxare.

Vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook sau să ne scrieți pe adresa contact@maisondusavon.ro dacă doriți recomandări și informații cât mai utile pentru dumneavoastră.

Comentarii