Argila de Sommières

Ce este Argila de Sommières?

Argila de Sommières este o argilă organică folosită de sute de ani pentru îndepărtarea petelor de pe suprafețele murdare sau delicate. A fost descoperită lângă Montpellier în secolul al XIX-lea păstrându-și reputația de soluție puternică de curățare până în prezent. Această pulbere de argilă ecologică nu este tratată chimic. Ea conține magneziu și silicați. Compoziția sa naturală este netoxică și neinflamabilă. Cu o textură extrem de fină, această argilă are o culoare ocru sau bej, care poate deveni verde pal. Poate absorbi până la 80% din propria greutate.Utilizări ale argilei de Sommières


Utilizat încă din secolul al XIX-lea, pământul argilos de Sommières este extrem de apreciat datorită proprietăților sale absorbante, de curățare și dezodorizare. Compus 100% din argilă naturală, și-a dovedit valoarea ca produs de curățenie ecologic. Iată avantajele excepționale ale argilei de Sommières:


Un degresant natural pentru o gospodărie ecologică

Argila de Sommières poate fi utilizată pentru curățarea unei game largi de suprafețe și materiale, cum ar fi: piele, covoare, canapele, scaune auto, parchet, gresie, lemn, piatră, etc.Pentru combaterea mirosurilor neplăcute

Reputația sa de a îndepărta cu ușurință petele dificile nu este deloc un mit. Îndepărtează petele de ulei, vin roșu și sirop. Argila de Sommières este de asemenea foarte absorbantă și îndepărtează mirosurile neplăcute.Săpunul lichid pentru îndepărtarea petelor Terre de Sommières cu parfum de Ceai Verde pe care îl comercializăm la Maison du Savon de Marseille îndepărtează cu succes petele de ciocolată, machiaj, cafea, grăsime, și nu numai, de pe orice suprafață.

Este biodegradabil într-un procentaj mai mare de 95%, așadar respectă natura protejând totodată și mașina de spălat.Vă invităm să descoperiți gama noastră de produse pentru îndepărtarea petelor, inspirată din rețete străvechi, extrem de eficiente: Săpunul de Marsilia pentru îndepărtarea petelor, Săpunul lichid pentru pete difficile Fiel de Bœuf, Săpunul Negru Menajer pastă Fer à Cheval, Săpunul Negru lichid Fer à Cheval.
Comentarii