Ce înseamnă de fapt o curățenie SĂNĂTOASĂ?

Sărbătorim Ziua Curățeniei în această perioadă, dar și în fiecare zi atunci când ne luăm ambițios inima în dinți și decidem să facem casa lună. Ne propunem de fiecare dată să facem „o curățenie sănătoasă”, de multe ori însă nu acordăm toată atenția produselor pe care le folosim și așteptăm de la ele să fie doar foarte eficiente.CUM POȚI FACE O CURĂȚENIE TEMEINICĂ FĂRĂ EFECTE NEGATIVE


O curățenie zdravănă este acea curățenie după care fiecare colț al casei strălucește mândru și răsuflă ușurat de praf, dar și pentru că acum nu mai trebuie să se ascundă de ochii lumii.


O curățenie sănătoasă este însă mai ales o curățenie realizată folosind produse blânde din ingrediente prietenoase cu pielea întregii familii, inclusiv cu a bebelușilor care explorează pardoseala sau cu blana animăluțelor care aleargă prin toată casa.

O curățenie care să nu aibă efecte negative este cea efectuată cu produse din ingrediente naturale, ecologice, care să nu dăuneze mediului înconjurător.În acest scop, Gama Menaj de la Maison du Savon de Marseille conține o serie vastă de produse cu destinații care să acopere curățarea întregii case (de la spălarea vaselor și a rufelor, până la produse pentru spălarea geamurilor sau a vaselor din inox), din peste 94% ingrediente biodegradabile.


Toate aceste produse de excepție sunt realizate din rețete tradiționale, inspirate din trucurile extrem de eficiente ale bunicilor și conțin ingrediente cheie, blânde, care să protejeze pielea, dar care să nu cruțe murdăria, precum oțet sau bicarbonat de sodiu.


Produsele din Gama Menaj NU conțin fosfat, EDTA, BHT, parabeni, PEG, fiind însă în același timp foarte eficiente împotriva petelor.


Mai mult de atât, o curățenie sănătoasă înseamnă o curățenie în urma căreia casa rămâne nu doar fără praf și murdărie, ci și cu un miros plăcut. Gama noastră Menaj are grijă și de acest aspect, produsele sale fiind îmbogățite cu parfumul discret și magic al regiunii Provence. În urma curățeniei cu produsele din Gama Menaj, casa miroase proaspăt, a bine și a vacanță.


Vă invităm să cunoașteți Gama Menaj în magazinele noastre din Cluj-Napoca (Str. Baba Novac, Nr. 17; Str. Regele Ferdinand, Nr. 30) și București (Str. Dumitru Râureanu, Nr. 4), precum și aici, virtual, în magazinul nostru online.


Comentarii