Cum e persoana dragă? Îi găsim cadou degrabă!


Ne dorim cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru cei dragi, dar culmea, chiar înainte de Sărbători ne părăsesc ideile... De unde să începem? Oare ce își dorește? Vrem să ne arătăm prețuirea, vrem să alegem cadourile perfecte, dar timpul nu prea ține cu noi și avem o grămadă de alte cele pe cap.

Ei, tocmai din aceste motive, ne-am gândit noi ce ne-am gândit și am zis că nu ar prinde rău câteva sugestii de cadouri de Crăciun. Le-am sortat și asortat, astfel încât să vă fie foarte ușor să alegeți darurile potrivite, în funcție de personalitatea mamei, șefei, bunicii sau prietenilor dragi.


Pentru ea, "La vie en rose"


Cu suflet tânăr, plină de viață și optimistă, dornică să iasă oricând din zona de confort pentru a testa noile arome ale vieții. Recomandăm să-i dăruiești un pachet pe care l-am conceput special pentru spiritele joviale și energice: Cofret Cadou – Fleur de Cerisier.

Parfumul florii de cireș este dulce-aromat, o explozie de prospețime și vitalitate florală.

Descoperă-l aici.Pentru ea, „Madame Chef”

sapun negru la maison du savon de marseille


Pretențioasă, perfecționistă, greu de mulțumit, dar cu suflet imens? Pentru „Madame Chef” recomandăm un produs rar și fără cusur: Săpun Negru Hamman cu eucalipt, din gama Orientală.

Un săpun îmbogățit cu vitamina E, ulei de argan și „condimentat” cu ulei de eucalipt.

Descoperă-l aici.
Pentru ea, „Toujours Boheme”


    Spirit liber și artistic?

   Pentru ea, ne-am gândit la O cremă spumantă de baie cu Lapte de Măgăriță, un produs gingaș, potrivit tuturor tipurilor de piele, pentru răsfăț, relaxare și inspirație.


Descoperă-l aici.Pentru ea, Chique et nostalgique”


apa de toaleta cu uleiuri esentiale savon de marseille

Are ochii mari, este visătoare și ai vedea-o mai degrabă într-o caleașcă de secol XVII decât urcându-se grăbit și ușor împiedicat într-un taxi pentru că... iar a întârziat?


Atunci se încadrează în genul „Chique et nostalgique” și noi băgăm mâna în foc că ar adora L’eau de toilette cu ulei esențial de lavandă.
Pentru ea, „La Sainte de la maison”


Cea care salvează întotdeauna casa de haos printr-o sfântă curățenie. Și pe care o face cu drag.

Pentru ea recomandăm un cadou practic și select în același timp: Spray multiusage care poate fi utilizat cu succes în curățarea numeroaselor suprafețe. 

Descoperă-l aici.
Pentru el, „Mon cher, un gentleman”

pachet cadou barbati la maison du savon de marseille


Cosmeticele bio de Marsilia dedicate domnilor au fost special create pentru el, cel atent care își prețuiește atât stilul personal, cât și sănătatea pielii și a organismului.

În pachetul cadou, va găsi la creme de la creme produselor cosmetice.
Iar dacă nu am cuprins aici personalitatea celui sau celei căreia doriți să îi faceți un cadou, așteptăm cu drag să ne contactați la numărul de telefon: 0729976627. Vom realiza împreună un mix dedicat de produse de Marsilia, care vă va surprinde și va încânta persoana dragă.
Comentarii