Cum recunoaștem o cremă bună pentru mâini


Ce se întâmplă cu mâinile noastre în sezonul rece?

Sezonul rece este neiertător cu pielea mâinilor. Temperaturile scăzute și vântul o usucă, dușurile și spălările mai lungi cu apă caldă pentru a ne încălzi au un efect agresiv asupra ei. Motive pentru care mâinile și tenul au nevoie de atenție deosebită în această perioadă. Pentru îngijirea optima a feței, vă recomandăm să citiți și articolul Toamna se numără cremele pentru îngrijirea tenului.


Cum recunoaștem o cremă bună pentru mâini?

O cremă de calitate intră imediat în piele, ajutând la revitalizarea și hidratarea optimă. Iată câteva indicii pentru a o recunoaște:

  • - nu lasă urme de grăsime, nu veți rămâne cu acea senzație de mâini unsuroase.
  • - parfumul este delicat, nu foarte puternic. Când crema de mâini are intensitatea unui parfum, de cele mai mult ori ingredientele sunt sintetice.
  • - mâinile vor rămâne hidratate o perioadă de câteva ore, nu se vor usca rapid.
  • - o cremă de mâini de calitate nu necesită utilizare frecventă. Este suficient să o aplicăm de 2-3 ori pe zi.
  • - textura unei creme de calitate nu este foarte lucioasă și nici foarte moale. O cremă bună nu se împrăștia imediat cum părăsește tubul.

Care sunt cele mai bune creme pentru mâini?

Specialiștii Maison du Savon de Marseille recomandă întotdeauna produse cât mai naturale, realizate după rețete tradiționale de succes, testate de clienții noștri de-a lungul a zeci de ani.

Cele mai îndrăgite creme de mâini de către clienții noștri, datorită efectelor hidratante și chiar reparatorii, sunt:


Cremă de mâini cu Lapte de măgăriță BIO


Laptele de măgăriță este un tratament natural pentru piele, recunoscut și “vânat” de cunoscătoarele produselor cosmetice. Pentru că noi utilizăm doar lapte din cultură BIO, efectele acestei creme sunt chiar peste așteptările acestora.

Detalii, aici.
Cremă de mâini cu Aloe Vera

Toată lumea cunoaște efectele minunate ale plantei Aloe Vera.

Ce deosebește însă această cremă de altele din comerț este faptul că are în compoziție gel de Aloe Vera provenind din seva plantei și este îmbogățită extra cu ulei Organic de Aloe Vera, unt de shea și glicerină vegetală.

Detalii, aici.Cremă de mâini cu Ulei de argan

Previne uscarea pielii și menține tinerețea acesteia, având proprietăți anti-aging.

Uleiul de argan, este de asemenea unul dintre cele mai populare remedii pentru protejarea epidermei. Cu ajutorul cremei cu ulei de argan BIO, mâinile se păstrează netede, catifelate, plăcute la atingere.

Detalii, aici.Nu uitați că ușa magazinelor noastre din Cluj-Napoca și București este tot timpul deschisă pentru a testa produsele noastre originale de Marsilia și pentru a vă îndrăgosti irecuperabil de ele. Vă așteptăm!Comentarii