Declarăm deschis sezonul florilor de cireș!


Știați că între autoritățile din Japonia, serviciile de meteorologie și radio-urile și televiziunile nipone există o adevărată competiție pentru a prezice cât mai exact când vor înflori cireșii, în funcție de regiune?! Sezonul este declarat deschis atunci când un copac dintr-o anumită zonă are cel puțin cinci sau șase flori. La nivelul întregii țări, de obicei, sezonul cireșilor începe la sfâșitul lunii februarie și se termină în luna mai. Festivalul florilor de cireş a devenit o mare atracţie şi ghidurile turistice indicǎ locurile unde, în oraşe precum Tokyo, Kyoto, Nara sau Osaka, pot fi descoperite cele mai frumoase constelaţii de cireşi, în grǎdini publice sau în jurul templelor.Dar de ce sunt atât de importante florile de cireș în cultura japoneză? Aceste fragile, fermecătoare și efemere flori semnifică faptul că totul este trecător, inclusiv viața, care trebuie sărbătorită pentru frumusețea ei. Cireșul japonez, provenit, după cele mai mult surse, de undeva din zona munților Himalaya, a fost sărbătorit încă din perioada anilor 800, deși importanța sa era una aparte chiar din Antichitate. Arborele de cireș sau "Sakura" cu ale sale minunate flori face trimitere și la perioada de înflorire trecătoare a frumuseții femeilor, dar și la noi începuturi. În timp, tradiția sărbătorilor dedicate florilor de cireș a fost preluată de samurai dar și de oamenii obișnuiți iar astăzi este trăită cu intensitate de japonezi și oameni veniți din toate colțurile lumii, deopotrivă.În această primăvară, vă invităm să trăiți și voi în ritmul sǎrbǎtorii speciale numitǎ "hanami", ceea ce înseamnǎ de fapt "contemplarea florilor"! Haideți să ne bucurăm împreună de fragilitatea şi frumusețea acestor flori, într-o alăturare surprinzătoare: flori de cireș și lapte de măgăriță. O regăsiți în produsele de îngrijire cu flori de cireș La Maison du Savon de Marseille, produse care vă vor face să simțiți veritabile ninsori de petale de flori de cireș, stârnite la cea mai micǎ adiere de vânt - o adevărată călătorie inițiatică în Japonia!Spre exemplu, Cofretul Premium Floare de Cireș, care poate constitui oricând un super cadou, fiind prezentat în formula:

- Un săpun lichid natural de duș pentru corp și păr 250ml

- Un săpun natural 100g cu baza vegetală ulei de Argan bio

- Apă corporală parfumată 100ml

- Săpun lichid de Marseille parfum 'Fleur de Cerisier' 330ml

- Un șampon solid


Puteți completa Cofretul cu produse de îngrijire hidratante și emoliente precum:

- Crema de mâini Floare de Cireș 75ml, un remediu excelent pentru mâinile uscate

- Laptele de corp cu unt de shea, lapte de măgăriță și flori de cireș 250ml, un răsfață total pentru un trup stresat și obosit

- Apă micelară floare de cireș îmbogățită cu ulei de argan BIO 250ml, pentru o curățare delicata și hidratarea tenului

- Săpun lichid natural de Marsilia floare de cireș și ulei de cocos, care parfumează discret și păstrează mâinile moi și proaspete mult timp după spălare.Oricare ar fi alegerea voastră, nu uitați: alegeți întotdeauna produse de îngrijire cât mai naturale, fără parabeni sau alte substanțe sintetice. La magazinul La Maison du Savon de Marseille Romania găsiți doar cosmetice franțuzesti naturale, premium – săpun natural, gel de duș natural, săpun lichid natural, săpun de Marsilia, săpun de Alep, săpun cu lapte de măgăriță etc. Iar noi vă învățăm cum să citiți etichete pentru a alege conștient produsele potrivite pentru voi și familia voastră și vă depănăm poveștile produselor fabricate manual în sudul Franței, în timp ce…ne plimbăm împreună pe sub ramuri de cireşi înfloriți!


Comentarii