Florile de cireș – Darul primăverii pentru o piele frumoasăParfum, frumusețe, îngrijire - florile de cireș sunt recunoscute de secole ca resurse prețioase pentru produsele cosmetice.

Albe sau roz, gingașele denumite Sakura în Japonia evocă sezonul dragostei, delicatețea, poezia. Reincarnând efemeritatea vieții și renașterea sa perpetuă, sunt de asemenea simbolul feminității, fiind apreciate în mod deosebit în Țara soarelui răsare.

Primăvara, seducătoarea lor mireasmă energizează, binedispune și încarcă cu senzualitate. Regăsim esența florilor de cireș în produsele de îngrijire hidratante și emoliente precum Crema de mâini cu ulei de argan BIO, un remediu excelent pentru mâinile uscate.

Alături de untul de shea și laptele de măgăriță, prezente în Laptele de corp, florile de cireș răsfață total trupul împovărat de stres și oboseală, îl revigorează și îl îmbălsămează catifelant.

Florile de cireș sunt minunate și pentru curățarea tenului, fiind delicate la atingere și un ingredient floral perfect pentru Apa micelară. Îmbogățită cu ulei de argan BIO, curăță în profunzime pielea de impurități, o hrănește și o hidratează. Tenul rămâne proaspăt și strălucitor.

Pentru a profita din plin de resursele primăverii, ritualul continuă prin spălarea mâinilor folosind un Săpun lichid special cu ulei de cocos și flori de cireș care parfumează discret și păstrează mâinile moi și proaspete mult timp după spălare.

Folosiți la maxim tot ce vă oferă acest anotimp revigorant! Recomandăm produsele de îngrijire cât mai naturale, fără parabeni sau alte substanțe sintetice. Și, desigur, suntem la dispoziția dvs. pentru a vă sugera produsele potrivite.

Comentarii