Kit-ul de vacanță pentru sănătatea pielii!


Un peu de patience, nu mai este mult până la concediu! Dacă ați planificat bugetul, locația și drumul, nu uitați să rezervați un colț din bagajul dvs. pentru produsele de îngrijire. În vacanță pielea va fi expusă mai mult la soare și la alți factori externi.

Iată câteva produse esențiale pentru protecția și îngrijirea eficace a pielii:


Concediu la mare sau în Deltă?

Citronnelle, un spray special anti-țânțari ce poate fi folosit pe tot corpul, cu parfum proaspăt și tonic, vă ferește de vizitatorii nepoftiți.

În ultima vreme, mai multe voci din lumea științifică declară că loțiunile de protecție solară pot fi chiar mai dăunătoare pentru piele decât expunerea la soare.

Evitați orele nepotrivite și alegeți produse din ingrediente non-agresive.

Untul de shea, de exemplu, este un înlocuitor natural și sănătos. Are un SPF de 6-8 și conține în mod natural acid cinamic, un ingredient care protejează împotriva radiațiilor UV. Un alt avantaj al Untului de shea este că se integrează imediat în piele, o emoliază fără a lăsa peliculă de grăsime. Pielea va câștiga un bronz natural și va permite corpului să absoarbă fără piedici vitamina D, oferită de soare.


Vacanță la munte?

Soarele este prezent în forță pe crestele montane. Untul de Shea este excelent și aici.

Transpirați? Piatra de alaun este un mineral antibacterian bogat în potasiu, un deodorant 100% natural. Va fi utilă și pentru a opri sângerările provocate de răni ușoare.

De asemenea, alegeți pentru acest concediu și un săpun 100% natural, care să curețe eficient pielea, să o dezinfecteze și să o protejeze în același timp. Recomandăm gama Naturiderm, creată cu plata Saponaria Officinalis și extracte de plante sau uleiuri esențiale antiseptice, antifungice și dezinfectante.

Vă dorim un concediu de poveste!Comentarii