Laptele de măgăriță – „aurul alb” din produsele cosmetice


De sute de ani, laptele de măgăriță își dovedește cu succes eficiența în produsele cosmetice și nu numai. O resursă naturală, denumită pe bună dreptate „antibiotic natural” și „aur alb”, laptele de măgăriță a fost utilizat cu încredere de „vedetele” Antichității. Despre Cleopatra se spune că obișnuia să se scalde în laptele bogat în nutrienți pentru a-și menține tinerețea și fumusețea.


Datorită conținutului de Omega 3, Omega 6 și a numeroaselor vitamine (A, B1, B2, B6, D și C), laptele de măgăriță este un ingredient terapeutic recomandat atât copiilor cât și adulților cu pielea sensibilă. Mai mult, s-a constatat că are un efect benefic împotriva îmbătrânirii pielii, precum și un efect cicatrizant. Poate fi folosit în toate zonele corpului (chiar pentru spălări ale părului).

Produsele de îngrijire cu lapte de măgăriță se numără și printre preferințele clienților noștri fideli. Iată câteva dintre cele mai solicitate produse:


*TOATE produsele La Maison du Savon de Marseille conțin Lapte BIO de măgăriță, nediluat, recoltat în cele mai bune condiții.

lapte de corp cu lapte bio de magarita Lapte de corp PREMIUM cu lapte BIO de măgăriță

Unul dintre produsele cosmetice cu cea mai mare cantitate de lapte de măgăriță de pe piață. Perfect pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea a bebelușilor. Nu conține parabeni, silicon sau EDTA.

Efecte: hrănește pielea, o catifelează și o regenerează. Parfum discret, neutru.

Descoperă-l aici.

lapte demachiant cu lapte bio de magaritaLapte demachiant cu lapte BIO de măgăriță

Deși este gingaș în contactul cu pielea, efectele de curățare sunt maxime, chiar a rimelului waterproof. Este îmbogățit cu uleiuri vegetale, precum: argan, primulă și nucă de cocos.

Efecte: Curăță și hrănește țesutul în profunzime și hidratează orice tip de piele.

Descoperă-l aici.


Săpun lichid cu Lapte BIO de măgăriță


Obținut printr-un proces tradițional și natural de saponificare și îmbogățit cu uleiuri vegetale (ulei de cocos, ulei de măsline).

Efecte: Nu usucă pielea, nu o irită, ci o catifelează și o hrănește prin conținutul ridicat de vitamine.


Descoperă-l aici.


Pentru că Laptele de măgăriță este și unul dintre ingredientele noastre preferate, avem numeroase produse care îl conțin. Găsește-le aici pe cele care ți se potrivesc sau contactează-ne pentru a-ți face o recomandare personalizată: 0729976627.
Comentarii