Monoi de Tahiti – un protector UV natural!


Suntem în plin sezon estival și vă propunem o nouă gamă dulce-parfumată, produse marca Maison du Savon de Marseille, care au la bază un amestec “alchimic” - Monoi de Tahiti!

Ce este Monoi-ul?

Monoi de Tahiti este de fapt un macerat de floare de Tiaré în ulei extravirgin de cocos, un produs 100% natural, cu numeroase proprietăți pentru îngrijirea pielii:

·

  • Îngrijește și revitalizează țesuturile deteriorate
  • Parfumează dulceag, cu note suave de mister oriental
  • Se absoarbe rapid în piele și o catifelează
  • Revigorează pielea și o hidratează în profunzime
  • Este un protector UV natural


Însă gama noastră pe bază de Monoi este mult mai complexă. Am adăugat componente naturale precum Untul de shea, Uleiul de argan și Uleiul de măsline și vă prezentăm astăzi un portofoliu impresionant – crema de mâini, săpunul lichid de duș (realizat prin saponifierea naturală a uleiului de măsline), laptele de corp, uleiul de corp și păr.Cremă de mâini Monoi

crema de maini monoi de tahiti


Se absoarbe imediat în piele. Hidratează mâinile și le catifelează, generând o stare de bine și de prospețime. Pe lângă mult apreciatul amestec Monoi, crema este îmbogățită cu unt de shea pentru o îngrijire completă și ireproșabilă. Acompaniază cu mireasmă plăcută, suavă, orientală.Săpun de duș Monoi

sapun lichid monoi de tahiti


Un răsfăț senzual și olfactiv. Creat printr-o rețetă specială de vară, prin saponificarea uleiului de măsline bio, curăță și hidratează pielea sensibilă fără a o usca. Un produs dedicat îngrijirii zilnice pentru toate tipurile de piele.
Ulei de Monoi

ulei de monoi maison du savon de marseille

Bogat în vitamina E și acizi grași esențiali Omega 6. Cu parfum delicat, extras din floarea de Tiaré. Îmbogățit cu ulei de argan, care îi oferă toate calitățile necesare unui ulei veritabil pentru îngrijire. Este recomandat pentru masaj, îngrijirea tenului pe timp de vară și nu numai.
Vă invităm să descoperiți noua gamă Monoi de Tahiti aici, sau vă așteptăm cu un colțișor parfumat exotic în magazinele noastre din Cluj-Napoca, Sibiu, București!


Comentarii