Pasionat de gătit, meșterit sau grădinărit?  Iată săpunul perfect pentru tine!

Alături de Rock & Roll, săpunul de Marsilia rotativ sau d’ecolier, cum a fost denumit, este una dintre invențiile populare care au marcat anii ‘50. Sau… cel puțin, una dintre invențiile care încurajează de peste 60 de ani hobby-urile în Franța.

Iar asta pentru că săpunul în formă de ou curăță diverse pete încăpățânate, spre bucuria pasionaților de gătit, grădinărit sau meșterit. După o singură spălare cu săpunul rotativ, petele de ulei, mirosurile de ceapă și pește, sau pământul uscat dispar ca prin minune. Fără efortul de a vă clăti cu dizolvant, clor sau alte chimicale care să vă afecteze pielea.
Este un săpun igienic, se consumă greu (asigură peste 800 de spălări) și are un design original pentru bucătării și băi. Nu în ultimul rând, o rețetă specială, dedicată fiecărui hobby sau ocupații în parte, fiind util și în restaurante, fabrici sau companiile de profil.


sapun marsilia bucatar

Săpunul Bucătar (270 gr) – pentru chefi talentați

Arta nu mai presupune sacrificii! Puteți răsufla ușurați pentru că de acum înainte scăpați foarte ușor de petele de ulei de pe mâini sau mirosurile deranjante de pește sau ceapă, după o simplă spălare.

Săpunul Bucătar conține uleiuri esențiale de Citron, Lemongrass și migdale amare care înlătură până și cele mai dificile mirosuri sau uleiuri. Particulele sale de cafea îi conferă proprietăți de exfoliere, extrem de utile în lupta cu petele.

Aflați mai multe despre acest săpun aici.sapun de marsilia gradinari

Săpunul Grădinar (270 gr) - pentru iubitorii de natură

Conține uleiuri esențiale din flori de lavandă și trandafir de stâncă cu proprietăți vindecătoare.
Pasionați de grădinărit, nu veți mai fi de acum încolo pedepsiți cu palme uscate și aspre.

Săpunul Grădinar a fost creat special pentru îndepărtarea facilă a pământului și protejarea mâinilor pișcate de spini sau de pământ arid.

Aflați mai multe despre acest săpun aici.sapun de marsilia mesteri

Săpunul Bricolaj (270 gr) – pentru meșterii pricepuți

Meșterii știu că după ce își repară mașina, montează un raft sau vopsesc, mâinile lor îi vor da de gol întreaga zi din cauza petelor de ulei de motor, rănilor căpătate și nu numai.

Săpunul Bricolaj însă a fost special conceput cu formule care să înlăture orice urmă: este degresant (datorită uleiurilor de citron, salvie, eucalipt și mentă), elimină mirosurile deranjante (cu ajutorul conținutului de mentă, salvie și lămâie verde) și cicatrizează rănile (prin conținutul de salvie și eucalipt).Aflați mai multe despre acest săpun aici.


Cum se utilizează săpunul rotativ de Marsilia?

Săpunul rotativ se montează pe perete, cu ajutorul unui suport special sau se poate prinde ușor cu o sfoară. Design-ul va fi în ambele cazuri unul tres chic! După consum, săpunul rotativ de Marsilia se înlocuiește prin rezerve.
Vă așteptăm în magazinele noastre pentru a-l descoperi sau în cel virtual pentru a-l lua acasă printr-o simplă comandă. Noi vă garantăm că folosind un săpun rotativ de Marsilia, spălatul pe mâini în sine va deveni un hobby. :)


Comentarii