Produse de îngrijire zilnică dedicate celor mici


Copiii au pielea sensibilă și pot dezvolta mai rapid alergii, iritații și eczeme. Pentru a-i feri de diverse afecțiuni, produsele cosmetice recomandate în general sunt cele cu pH neutru, fără parabeni sau alți produși sintetici și cu o formulă cât mai delicată.

Însă nu toate produsele dedicate copiilor respectă recomandările dermatologilor - presupunând că ei cunosc tot ce există pe piață!


De aceea, vă sugerăm câteva bune practici:


  • - Chiar dacă produsul are ambalaj pentru copii, citiți atent eticheta
  • - În cazul în care nu cunoașteți ingredientele, verificați-le cu ajutorul internetului și al paginilor dedicate research-ului de acest gen. Una dintre acestea este cosdna.com
  • - Discutați cu medicul dermatolog despre produsele pe care nu le cunoașteți sau pe care doriți să le testați


Specialiștii La Maison du Savon de Marseille recomandă utilizarea produselor cosmetice cât mai naturale, fără exces de parfumuri și fără substanțe agresive.


Iată câteva produse de igienă pe care le-am selectat cu grijă pentru a îndeplini toate condițiile impuse de pielea sensibilă a celor mici. (Mămicile pot să profite și ele, vor fi încântate):


Pentru spălarea mâinilor și pentru duș Gama Naturiderm

Un săpun terapeutic, fără sodă caustică, fără grăsime animală și fără parabeni, 100% natural, cu baza vegetală ulei de măsline și ulei de cocos. Îl găsiți într-o multitudine de sortimente, cu plante medicinale și fructe, de la Aloe Vera, până la Gălbenele și Lavandă.

Îl găsiți aici.


Pentru spălarea părului – Șampon cu Migdale Dulci

Fără sodă caustică și fără parabeni, creat pentru a proteja și a îngriji părul sensibil. Un produs 95% natural, îmbogățit cu glicerină vegetală și aloe vera. Este șamponul nostru preferat, de familie și îl recomandăm cu toată inima.

Îl găsiți aici.


Spray Ambiental purifiant din 25 de uleiuri esențiale

Folosiți acest spray și pulverizați o dată pe zi în camera copilului, atât în atmosferă cât și pe textile, covoare sau perdele, pentru a elimina microbii, acarienii și a purifica aerul. Cu o selecție rară de 25 de uleiuri esențiale, este un antiseptic natural, deosebit de util în casă.

Îl găsiți aici.


Dacă v-a plăcut articolul nostru și îl găsiți util, share vă rugăm!

Vă mulțumim și vă așteptăm și să vizitați magazinele noastre din Cluj, Sibiu și Constanța, pentru a testa produsele La Maison du Savon de Marseille!Comentarii