Virtuțile uleiului de argan

Dacă există un ulei pentru corp și păr pe care ar trebui să-l avem în mod obligatoriu în baie, acesta este uleiul de argan!

Femeile din zona Mediteranei știu asta de mult timp: arganul hrănește în profunzime și regenerează fibrele capilare!

Stimulează creșterea părului

Arganul, numit și ”arborele vieții”, este un arbore prezent în regiunile aride, în special cele din sudul Marocului. Recoltarea fructelor sale permite producerea unui ulei foarte bogat în nutrienți, atât pentru piele cât și pentru păr. Hrănitor și revitalizant, el conține o serie de vitamine dar are și puterea de a curăța în profunzime. De asemenea,are proprietăți antioxidante ce permit restructurarea fibrelor capilare și a țesuturilor. Excelent pentru părul fără vigoare, el revitalizează hrănind firul de păr. Efectuați din când în când un masaj al pielii capului cu ulei de argan, pentru a o trata și a evita căderea părului! Este suficient să folosiți câteva picături, însă nu uitați să aplicați și pe vârfuri. Realizat înainte de a vă spăla pe cap cu cel puțin 10 minute, acest masaj recuperează tonusul și strălucirea părului!

Uleiul de Argan hidratează excelent

Fortificând unghiile și părul, uleiul de argan le redă strălucirea chiar și celor mai obosite fire de păr sau unghii. Utile tot timpul anului pentru a lupta împotriva agresiunilor din mediu sau chiar a căderii părului, produsele cu ulei de argan sunt eficiente atât pentru pielea uscată de soare ori de frig cât și pentru persoanele cu păr sau unghii casante. Pentru a reda sănătatea părului și unghiilor, acesta este secretul: hidratați-le!

Purtați mereu cu dvs. O sticluță cu ulei de argan bio, cu pulverizator, pentru a hrăni și pielea mâinilor, a feței, nu doar părul și unghiile. O dată pe săptămână puteți face o mască pentru păr din ulei de argan: aplicați uleiul pe la vărfuri sau chiar pe pielea capului și apoi înveliți părul cu un prosop încălzit, timp de o oră. Face minuni!

Multiple utilități!

Uleiul de argan poate fi utilizat în diferite moduri pentru a-și revela proprietățile. Puteți adăuga câteva picături în șampon pentru a reda strălucirea și forța părului sau în cremele pe care le folosiți. Îl puteți aplica direct pe față și corp deoarece este extrem de eficient în hidratarea și hrănirea în profunzime a pielii.

La Maison du Savon de Marseille a creat o gamă complexă de produse pe bază de ulei de argan bio, de la uleiul pur cu pulverizator până la creme de față și mâini, lapte de corp, gel de duș și șampon.

Vă invităm să le descoperiți aici https://www.maison-du-savon.ro .

Comentarii