Un colț de Provence în Cluj-Napoca

 

Săpun tradițional de Marsilia, game de cosmetice din lapte de măgăriță, fruct de cactus ori lavanda de Valensole, sare de baie de Camargue...nu mai trebuie să mergem până în Provence pentru a ne bucura de produsele de îngrijire fabricate tradițional în sudul Franței.

La Maison du Savon de Marseille este un brand autentic, recunoscut pentru produsele sale cosmetice realizate din ingrediente naturale, prin metode tradiționale. Săpunul de Marsillia este probabil unul dintre produsele binecunoscute, producerea sa fiind de altfel și punctul de plecare al companiei care, mai apoi, a început să lărgească gama de produse destinate îngrijirii corporale: creme de față și de mâini, geluri de duș, lapte de corp și parfumuri.

Sudul Franței, mai exact regiunea Provence, este locul unde începe povestea produselor La Maison du Savon de Marseille. Săpunul tradițional de Marsillia este recunoscut pentru proprietățile sale de curățare și hidratare a pielii. Ingredientele cheie constituie mici miracole pentru piele: uleiul de măsline, uleiul de argan, untul de Shea și diverse plante aromatice, menite să ofere un parfum delicat săpunului. În timp, forma robustă a săpunului tradițional a fost ”cizelată”, devenind astfel mult mai ușor de manevrat și utilizat.

Autenticitatea este conceptul de bază al firmei La Maison du Savon de Marseille, în timp, ingredientele de bază din compoziția produselor rămânând aceleași - uleiurile esențiale vegetale. Săpunul realizat în cazane mari, subterane, sub forma de cub sau felie, 72% din ulei de măsline, rămâne atracția care definește dorința brandului de a respecta tradiția provensală

 

În România, primul magazin - unul dintre cele peste 200 de magazine din toată lumea - a fost deschis în anul 2016, la Cluj-Napoca. Pe una dintre străzile cochete din centrul orașului, mai exact la nr.17 pe str. Baba Novac, se află magazinul de prezentare al brandului francez La Maison du Savon de Marseille. Vizita în acest magazin este o experiență aparte, ce te transpune în atmosfera provensală, prin miresmele care te înconjoară.

Ultimile stiri

  Produsul a fost adaugat in cos