Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - BERGAMOTA

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - BERGAMOTA

Cod produs: C0108BFR

NUME BOTANIC: Citrus bergamia

ORIGINE: Este rodul arborelui bergamot, un mic arbust delicat, care crește în principal în sudul Italiei. Micile flori albe, în formă de stea, parfumate delicios, produc fructe în formă de pară, mai întâi verzi și apoi galbene, cu o coajă groasă care cuprinde o pulpă acră, amară.

SIMBOL: Este un simbol al bogăției, câteva frunze în buzunar previn lipsa de bani. În Sicilia, un număr mare de comercianți lasă o frunză de bergamotă la uscat în sertarul cu bani pentru a avea un an prosper.

VIRTUȚI: Uleiul său este utilizat în mai multe domenii precum cosmetice, ceai, cofetărie ... Esența sa tratează rănile mici datorită puterii antiseptice, în timp ce uleiul esențial este utilizat pentru evacuarea stresului și lupta împotriva insomniei.

 

❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

 

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 40 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

120.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos