Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - JASMIN BLANC

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - JASMIN BLANC

Cod produs: C0108JBL

NUME BOTANIC : Jasminum officinalis

ORIGINE : Originară din China, Jasmine este o plantă cățărătoare cu un miros îmbătător. Este una dintre cele mai populare și frumoase plante din vest. Iasomia este floarea aleasă de multe civilizații orientale pentru delicatețea și parfumul său. Floarea de iasomie evocă dragostea, deoarece se spune că Cleopatra ar fi plecat să se alăture lui Marc Antoniu într-o barcă ale cărei pânze erau acoperite cu  iasomie.

SIMBOL : iasomia este simbolul purității.

VIRTUȚI : Uleiul esențial de iasomie are proprietăți în tratamentul pielii uscate și iritate.


❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 40 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

120.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos