Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - ORHIDEE SALBATICA

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 180g - ORHIDEE SALBATICA

Cod produs: C0108OSA

DENUMIRE BOTANICĂ: Orchidaceae

ORIGINE: În anii 1700 primele orhidee tropicale au fost importate în Europa. De atunci am fost surprinși să vedem această plantă înflorind fără sol! Cultura s-a dezvoltat ulterior în toată Europa și nimeni nu poate rezista acestei flori exotice.

SIMBOL: Orhideea este considerată regina florilor, fiind o fascinație pentru oameni de multă vreme. Este un simbol al iubirii, pasiunii și rafinamentului. În China antică, această floare era simbolul fertilității. Legenda spune că, dacă floarea se deschide spre est, aduce un băiat și dacă înflorește spre vest, o fată!

VIRTUTE: În Evul Mediu această floare era folosită pentru vindecarea, calmarea sau respingerea bolilor. Astăzi, este folosită pentru parfumul său îmbătător.

❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 40 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

120.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos