Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - CHIHLIMBAR

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - CHIHLIMBAR

Cod produs: C0145AMB

❀ ORIGINE: „Chihlimbar” provine din arabul „anbar”, care inițial se referea la chihlimbar. Înseamnă atât „ succin ”, cât și „ carabé ” în lumea occidentală. Chihlimbarul este una dintre puținele substanțe de pe pământ pe care le considerăm a fi o piatră prețioasă și care nu este de origine minerală.

❀ SIMBOL: Această piatră cu o culoare profundă a mierii a fascinat întotdeauna cu izbucnirile sale de foc și aur. Simbolizează soarele, puritatea și nemurirea.

❀ VIRTUȚI: chihlimbarul are o energie caldă, este folosit pentru încălzirea gâtului răgușit, decongestionează căile respiratorii sau ca antiinflamator, adesea este folosit pentru a ajuta bebelușii să prevină durerile dentare.

❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 20 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

 

57.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos