Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - FLOARE DE COACAZ NEGRU

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - FLOARE DE COACAZ NEGRU

Cod produs: C0145FCA

NUME BOTANIC:Ribes nigrum

ORIGINE: Coacăzul negru, un grup mic de fructe de pădure, este un arbust originar din Europa. Cultivat în vestul Franței, precum și în Valea Loarei din secolul al XVI-lea, coacăzul negru este consumat ca fruct de masă. Între secolele XVIII și XIX, proprietățile sale medicinale l-au făcut un remediu căutat.

SIMBOL: Coacăza neagră a fost adesea considerată un fruct magic, mai ales în Evul Mediu când a fost transformată în poțiuni fortifiante.

BENEFICII: Antiinflamator, tonic și antibacterian, coacăzul negru are multe proprietăți. Ajută în lupta împotriva simptomelor gripei, oboselii și stresului. În medicina vegetală sunt folosite fructele , dar și frunzele și mugurii săi.


❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 20 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

57.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos