Produsul a fost adaugat in cos

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - MOSC SI COACAZE NEGRE

LUMANARE PARFUMATA NATURALA 75g - MOSC SI COACAZE NEGRE

Cod produs: C0145MFR

NUME BOTANIC: Rubus pentru Blackberry - Ribes nigrum pentru coacăze negre

❀ ORIGINE: este originar din Caucaz, în Asia Mică.

Dullul negru este originar din Asia de Vest și America de Nord, a fost introdus în zona mediteraneană în timpul Antichității. Acesta este utilizat pentru a face siropuri, gemuri, jeleuri și șerbeturi.

Cassis este fructul de arbustului de coacăz negru în Europa. Cultivat în vestul Franței, precum și în Valea Loarei din secolul al XVI-lea, coacăzul negru este consumat ca fruct de masă.

❀ SIMBOL: Cassis a fost adesea considerat un fruct magic mai ales în Evul Mediu , unde a fost în utilizat în poțiuni.

❀ FABRICARE: Confecționăm manual lumânările, din cea mai pură ceară, în atelierul nostru artizanal din Mane en Provence. utilizăm o meșă din bumbac 100%, fără fir metalic, pentru o ardere agreabilă și de durată.

❀ PARFUM: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE: În paharul său alb mat, elegant, cu parfumul intens, lumânarea Collines de Provence are o durată de utilizare de aproximativ 20 de ore. Stilul sobru și elegant este potrivit și pentru un cadou, se integrează perfect în orice ambient.

57.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos