Produsul a fost adaugat in cos

PARFUM DE INTERIOR 100ml - BERGAMOTA

PARFUM DE INTERIOR 100ml - BERGAMOTA

Cod produs: C0104BFR

NUME BOTANIC: Citrus bergamia

ORIGINE: Este rodul arborelui bergamot, un mic arbust delicat, care crește în principal în sudul Italiei. Micile flori albe, în formă de stea, parfumate delicios, produc fructe în formă de pară, mai întâi verzi și apoi galbene, cu o coajă groasă care cuprinde o pulpă acră, amară.

SIMBOL: Este un simbol al bogăției, câteva frunze în buzunar previn lipsa de bani. În Sicilia, un număr mare de comercianți lasă o frunză de bergamotă la uscat în sertarul cu bani pentru a avea un an prosper.

VIRTUȚI: Uleiul său este utilizat în mai multe domenii precum cosmetice, ceai, cofetărie ... Esența sa tratează rănile mici datorită puterii antiseptice, în timp ce uleiul esențial este utilizat pentru evacuarea stresului și luptă împotriva insomniei.


❀ INGREDIENTE : Alcohol denat, Aqua, Parfum

❀ PARFUM : Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE și UTILIZARE: Flaconul spray, sobru și elegant, se integrează perfect în orice ambient. Practic, poate fi utilizat în orice colț al casei, pe orice piesă de interior, în orice moment. Vaporizați o dată sau de mai multe ori, în funcție de intensitatea pe care o doriți.

82.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos