Produsul a fost adaugat in cos

PARFUM DE INTERIOR 100ml - FLOARE DE COACAZ NEGRU

PARFUM DE INTERIOR 100ml - FLOARE DE COACAZ NEGRU

Cod produs: C0104FCA

NUME BOTANIC:Ribes nigrum

ORIGINE: Coacăzul negru, un grup mic de fructe de pădure, este un arbust originar din Europa. Cultivat în vestul Franței, precum și în Valea Loarei din secolul al XVI-lea, coacăzul negru este consumat ca fruct de masă. Între secolele XVIII și XIX, proprietățile sale medicinale l-au făcut un remediu căutat.

SIMBOL: Coacăza neagră a fost adesea considerată un fruct magic, mai ales în Evul Mediu când a fost transformată în poțiuni fortifiante.

BENEFICII: Antiinflamator, tonic și antibacterian, coacăzul negru are multe proprietăți. Ajută în lupta împotriva simptomelor gripei, oboselii și stresului. În medicina vegetală sunt folosite fructele , dar și frunzele și mugurii săi.


❀ INGREDIENTE: Alcool denat, Aqua, Parfum (parfum).

❀ PARFUM : Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

 

INSPIRAȚIE și UTILIZARE: Flaconul spray, sobru și elegant, se integrează perfect în orice ambient. Practic, poate fi utilizat în orice colț al casei, pe orice piesă de interior, în orice moment. Vaporizați o dată sau de mai multe ori, în funcție de intensitatea pe care o doriți.


82.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos