Produsul a fost adaugat in cos

PARFUM DE INTERIOR 100ml - ORHIDEE SALBATICA

PARFUM DE INTERIOR 100ml - ORHIDEE SALBATICA

Cod produs: C0104OSA

DENUMIRE BOTANICĂ: Orchidaceae

ORIGINE: În anii 1700 primele orhidee tropicale au fost importate în Europa. De atunci am fost surprinși să vedem această plantă înflorind fără sol! Cultura s-a dezvoltat ulterior în toată Europa și nimeni nu poate rezista acestei flori exotice.

SIMBOL: Orhideea este considerată regina florilor, fiind o fascinație pentru oameni de multă vreme. Este un simbol al iubirii, pasiunii și rafinamentului. În China antică, această floare era simbolul fertilității. Legenda spune că, dacă floarea se deschide spre est, aduce un băiat și dacă înflorește spre vest, o fată!

VIRTUTE: În Evul Mediu această floare era folosită pentru vindecarea, calmarea sau respingerea bolilor. Astăzi, este folosită pentru parfumul său îmbătător.

❀ INGREDIENTE: Alcool denat, Aqua, Parfum (parfum).

❀ PARFUM : Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE și UTILIZARE: Flaconul spray, sobru și elegant, se integrează perfect în orice ambient. Practic, poate fi utilizat în orice colț al casei, pe orice piesă de interior, în orice moment. Vaporizați o dată sau de mai multe ori, în funcție de intensitatea pe care o doriți.

82.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos