Produsul a fost adaugat in cos

PARFUM DE INTERIOR IRIS BLANC 100ml

PARFUM DE INTERIOR IRIS BLANC 100ml

Cod produs: C0104LBL

❀ NUME BOTANIC : Iris Albican

❀ ORIGINE : Există multe varietăți ale plantei Iris. Această plantă amintește adesea de culorile orhideelor. Irisul poate fi de culoare albă, galbenă sau albastră umbrită cu mov. Planta se adaptează cu ușurință condițiilor precare de mediu precum seceta.

❀ SIMBOL : În mitologia greacă se considera faptul că această plantă era mesagerul zeilor și era ilustrată printr-un curcubeu, cu trimitere la numeroasele culori ale florilor.De asemenea, în limbajul florilor, este asociat veștilor bune și oferit pentru a celebra un eveniment fericit din viața unei persoane.

❀ VIRTUȚI : Irisul este recunoscut pentru o lungă serie de beneficii terapeutice. Este o plantă foarte căutată pentru fabricarea remediilor naturale.

❀ INGREDIENTE : Alcohol denat, Aqua, Parfum

❀ PARFUM : Collines de Provence, Parfumeur Botaniste, selecționează cele mai bune plante aromatice din Provence, pentru a crea parfumuri autentice, cu note intense și naturale.

INSPIRAȚIE și UTILIZARE: Flaconul spray, sobru și elegant, se integrează perfect în orice ambient. Practic, poate fi utilizat în orice colț al casei, pe orice piesă de interior, în orice moment. Vaporizați o dată sau de mai multe ori, în funcție de intensitatea pe care o doriți.

82.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos