Produsul a fost adaugat in cos

FULGI SAPUN DE MARSILIA 400g

FULGI SAPUN DE MARSILIA 400g

Cod produs: 021481

 

Hipoalergenic, ecologic, economic, simplu de preparat

Spală delicat lenjeria întregii familii, ideal pentru pielea sensibilă.

Formulă exclusiv cu uleiuri vegetale, fără adaos de conservanți, coloranți, parfumuri sau grăsimi animale.

Pentru a vă pregăti detergentul lichid: diluați 20 g de fulgi în 1 L de apă foarte fierbinte și amestecați până se obține un gel - detergentul este gata de utilizare. A se păstra într-o sticlă adecvată și se agită bine înainte de fiecare utilizare.

Utilizați 75 ml de detergent lichid creat din fulgi, pentru 5 kg de rufe. Puteți dubla doza pentru rufe foarte murdare. Aplicați direct pe o pată înainte de spălare. Pentru o utilizare optimă, detartrați mașina în mod regulat cu un pahar de oțet alb turnat în tava pentru balsam.

Aproape 10 zile sunt necesare pentru a crea săpunul preparat în cazane conform rețetei străvechi. Acest know-how tradițional este transmis din generație în generație de Maeștri savonieri ai celei mai vechi fabrici din Marsilia, fabrica Fer a Cheval. În timp și în funcție de expunerea sa la lumină și umiditate, săpunul poate suferi variații de culoare sau volum însă își păstrează toată eficacitatea.

 

logo origine france garantie savonnerie Fer à Cheval logo origine france garantie savonnerie Fer à ChevalNote Yuka 100/100 produit savonnerie Fer à Cheval

46.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos