Produsul a fost adaugat in cos

Hartie de Armenia - ARMENIE

Hartie de Armenia - ARMENIE

Cod produs: ARM5

Această variantă a celebrei Hârtii de Armenia eliberează parfumuri de tămâie, smirnă și vanilie, precum și arome lemnoase, un mix creat de celebrul perfurmier Francis Kurkdjian.  El reface parfumul autentic, îmbinându-l cu o prezență mistică și un indiciu al Orientului.

 

UTILIZARE: Desprindeți o bandă, pliați-o ca un acordeon și așezați-o pe cea mai lungă parte subțire, pe o suprafață rezistentă la căldură sau în difuzorul special disponibil în magazinul nostru. Aprindeți banda, suflați ușor, astfel încât hârtia să nu ardă cu flacără, ci mocnit. (Papier d’Arménie® arde încet).

Are proprietăți de dezinfectare și purificare ambientală, este un antiseptic puternic, îndepărtează mirosurile neplăcute. Poate fi utilă și în călătorii, pentru a igieniza rapid camerele de hotel.

Papier d’Arménie® poate fi utilizată și fără ardere. Scoateți foi întregi și așezați-le în dulapuri, comode, cărți etc. Acestea vor fi parfumate cu un parfum subtil și delicat. Prețul este pentru un carnet cu 30 coli a câte 3 lamele.

Papier d’Arménie® poate fi folosită pe tot parcursul anului pentru a parfuma casa și a crea o atmosferă de bine.

O singură bandă este suficientă pentru a parfuma întreaga casă și a îndepărta neplăcutele mirosuri de la gătit, tutun, animale de companie, etc

Este o alternativa 100% naturala la bețișoarele parfumate.

 

Creată acum mai bine de 120 de ani, celebra Papier d'Arménie® conține benzi detașabile de hârtie parfumată, creată din rășina copacului de Styrax (tămâie/benzoină). Este încă produsă după metoda tradiționala, în aceeași fabrică din Montrouge, lângă Paris, după formula originală din 1885, a lui Auguste Ponsot. În timp ce se afla într-o călătorie în Armenia, el a descoperit calitățile dezinfectante ale rășinii de Styrax și a decis să le ducă în Franța. Renumit din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile sale antiseptice, vindecătoare și expectorante, balsamul de benzoină a fost aplicat în mod tradițional, extern, pentru a trata astmul, tusea și răgușeala.

 

La Guerlain, Annick Menardo a folosit hârtia de Armenia ca inspirație pentru celebrul parfum Bois d`Armenie (vanilie, tămâie, petale uscate de trandafir)

 

 

 

 

39.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos