La Maison du Savon de Marseille România - Produse naturale de îngrijire zilnică pentru întreaga familie

 

La Maison du Savon de Marseille este unul dintre fabricanții tradiționali ai celebrului săpun de Marsilia insa astăzi produce si o gama mult mai diversa de cosmetice. La Maison du Savon este lider pe piata de profil cu peste 250 de sapunuri parfumate, fabricate in Grasse, capitala parfumurilor frantuzesti.

Autenticitatea este cuvantul cheie al produselor noastre si ceea ce confera un concept de brand definitoriu. Produsele noastre de ingrijire zilnica pot fi folosite de catre toata familia, sunt naturale si au la baza uleiuri esentiale de argan, lavanda, fruct de dafin, floare de cires, fruct de cactus, unt de Shea - ceea ce asigura o ingrijire optima pentru toate tipurile de piele.

La Maison du Savon de Marseille este intr-o continua dezvoltare, reprezinta astazi 18 magazine in Franta si peste 200 de alte puncte de vanzare in Franta, Italia, Spania, Belgia, Germania, Africa de Sud, Asia.

Descoperiti locurile unde sunt fabricate sapunurile si cosmeticele noastre naturale: sapunuri lichide pe baza de lavanda - Sault, cosmetice si geluri de dus- Peyruis, sapunuri parfumate pe baza de ulei de argan bio - Valensole, cuburi si felii de sapun traditional - Marsilia, sapunuri si cosmetice pe baza de lapte de magarita si unt de Shea - Aubagne, parfumuri - Grasse.