Plata

Platile se vor efectua cu card bancar sau la primirea coletului.
Preturile sunt exprimate in RON, cu toate taxele incluse. Este luat in considerare TVA-ul aplicabil de la data comenzii. Preturile pot fi modificate in cazul modificarii cotei TVA sau in cazul ajustarii cursului de schimb.


Transport

Produsele sunt supuse riscului transportarii, indiferent de modul de transport. Beneficiarul trebuie sa verifice starea coletului in momentul primirii si sa comunice operatorului de transport care sa confirme printr-o scrisoare inregistrata in termen de trei zile lucratoare sau sa ne informati in scris in termen de patru zile de la livrare, daca aceasta este necorespunzatoare. Dupa acest timp, nu mai putem recunoaste nici un defect. 

Returnare

Produsele pot fi returnate sau schimbate daca nu au fost desigilate. Cererea de returnare sau de a primi banii inapoi trebuie facuta in maxim 15 zile de la primirea produselor. Produsele returnate trebuie trimise in conditie perfecta, in ambalajul original. In cazut unei cereri de returnare mai mica decat comanda efectuata, clientul va primi, la acceptarea cererii, un cec de rambursare a diferentei. Orice cerere de returnare trebuie facuta la ROMAR COMMUNICATION INC. S.R.L., prin email-ul de pe website.