La Maison du Savon de Marseille este unul dintre liderii de piață în domeniul cosmeticelor naturale și îngrijirii zilnice. Laboratoarele noastre se afla exclusiv în Provence, unde producem cosmetice organice de calitate, autentice.

În prezent, pe lângă numeroasele magazine existente în Paris și în restul Frantei, marca noastră este prezentă și în Italia, Spania, Belgia, Anglia, Oslo, Tokyo, Taipei, Hong Kong, Bangkok.

În 2014 La Maison du Savon de Marseille a deschis prima retea de francize în Italia și gratie dezvoltării sale rapide din ultimii ani, produsele noastre sunt acum în peste 500 de farmacii și magazine naturiste în toată lumea.

Primul magazin La Maison du Savon de Marseille România s-a deschis în 2016 la Cluj-Napoca iar în prezent rețeaua de revânzare s-a extins în alte 4 județe.

Oferim o gama bogată și diversă de cosmetice și săpunuri de calitate, începând cu săpunuri tradiționale, cum ar fi cel de Marsilia sau de Alep, până la săpunuri parfumate, pe bază de ulei de argan bio sau unt de shea, pentru care suntem faimoși.

De ce sa vindeți produsele La Maison du Savon de Marseille?

Acordul nostru de colaborare este centrat pe următoarele concepte:

  • Un brand unic si autentic. Produse naturale de calitate, fabricate în Franța, de la produse de îngrijire a corpului până la produse pentru casă și accesorii vintage, distribuite cu termen de livrare de aproximativ 2 săptămâni. Suma minimă a comenzii este de 2.500 RON, cu plata integrală a primelor 3 comenzi. Ulterior, se poate plăti 60% la ordonarea comenzii și 40% în 20 de zile.
  • O colaborare personalizată - suntem reprezentantul producătorului în România, unic importator, adaptăm colaborarea în funcție de specificul activității partenerilor
  • Oportunitatea de a comercializa o marca franceză de calitate, recunoscută pe plan internațional, la prețuri competitive.

 

Pentru alte informații vă rugăm să ne contactați:

tel. 0729 976 627

contact@maison-du-savon.ro