Produsul a fost adaugat in cos

Sapun Lichid de Marsilia 1l - LAPTE DE MAGARITA Bio

Sapun Lichid de Marsilia 1l - LAPTE DE MAGARITA Bio

Cod produs: M26008

Săpunurile noastre lichide de Marsilia sunt fabricate tradițional în inima regiunii Provence și se potrivesc tuturor tipurilor de piele.

Acestea sunt ecologice, fiind peste 98% biodegradabile. Formula noastră conține mai puțin de 10 ingrediente, cum ar fi uleiul de cocos, folosit la îngrijirea pielii si a părului și uleiul de măsline bogat in omega 9, folosit pentru stimularea mișcării celulelor din corp și prevenind îmbătrânirea pielii.

Săpunul lichid cu lapte de măgăriță este obținut printr-un proces natural numit săpunificare. Acesta este procesat într-un cazan, împreuna cu alte uleiuri vegetale, cum ar fi ulei de masline, de argan și de cocos, în amestec cu carbonat de potasiu. Tot acest proces durează aproximativ 12 ore. Parfumurile noastre provin din orașul Grasse, capitala parfumului.

Săpunurile  îmbogățite cu lapte de măgăriță, minerale si vitamine hrănesc pielea fără să o usuce sau să o irite. De asemenea, contrar credinței populare, sunt mai puțin agresive pentru pielea sensibilă față de gelurile de dus convenționale, lasând un parfum floral.

Garantăm fabricarea acestor săpunuri lichide fără ajutorul parabenilor sau al altor detergenți sintetici.

69.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 8:00 la 20:00
  Produsul a fost adaugat in cos