Produsul a fost adaugat in cos

Sapun negru lichid Menager 1L - Parfum Fleurs de Provence

Sapun negru lichid Menager 1L - Parfum Fleurs de Provence

Cod produs: M12907

 

Săpunul Negru este un produs miracol pentru utilizări multiple! Diluat sau pur, curăță pereți precum și podele, piele, ferestre, bucătărie, grădină, plante, mobilier, argintărie, cupru și bijuterii.

Poate fi folosit chiar și pentru a îndepărta petele înainte de spălare. Ecologic, economic, foarte eficient, Savon Noir este un excelent produs de curatare multifunctional care inlocuieste avantajos cele mai puternice produse chimice de pe piata. Săpunul negru este un săpun tradițional gătit la ceaun. Natural, ecologic și economic, este foarte eficient pentru curățarea și igienizarea întregii case, păstrând în același timp mediul înconjurător și protejând mâinile.

Poate fi folosit pentru a spăla animalele, pentru a le oferi o blană strălucitoare și pentru a elimina anumiți paraziți. Folosit în grădină, săpunul negru vă protejează plantele de atacurile afidelor, insectelor solzoase și acarienilor roșii. Poate fi folosit și pentru a vă curăța uneltele, periile și periile de bricolaj. De asemenea, este eficient pentru a curăța vehiculul și grătarul.

Nu conține solvenți, coloranți sau conservanți.

 

Utilizare: direct pe un burete: turnați un capac din săpunul negru, curățați suprafața dorită, apoi spălați și clătiți. Pentru podelele dvs., turnați într-o găleată conținutul a două capace (20 ml) pentru 5 litri de apă.

 

62.00 Lei

Transport gratuit pentru comenzi de 250RON dacă nu a mai fost aplicat alt tip de discount la aceeasi comanda
Retur garantat in termen de 14 zile
Suport telefonic de la 10:00 la 19:00
  Produsul a fost adaugat in cos